Bertemu dengan team kami

Lembaga Pengarah

Mahadi AdamCEO & FOUNDER
Beliau mempunyai pendidikan Diploma Business Study daripada sebuah universiti swasta yang terkenal iaitu Universiti Tun Abdul Razak (UNITAR) pada tahun 2004, Kuching Sarawak sewaktu berkhidmatan di dalam pasukan Tentera Udara Malaysia.
MOHD FAUZI MOHAMAD AKHIRTechnical Director
Beliau mempunyai pendidikan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer Dengan Kepujian di Universiti Kebangsaan Malaysia. Selain daripada itu, antara kursus khas yang dimiliki seperti Microsoft Certified Professional Developer di UKM, Eagle Eye Monitoring System di Ukraine, Kriptologi dan Keselamatan di Bahagian Staf Perisikan Pertahanan.
Ku Bahador Ku MahmudAccount Manager
Beliau mempunyai pendidikan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat dengan Kepujian daripada UNITAR. Beliau juga pemegang Diploma Teknologi Maklumat, selain daripada itu, beliau juga mempunyai kursus akauntan sewaktu terlibat dengan Koperasi Pahlawan Kuala Lumpur Berhad.
PAUL AL AWELOperation Manager / IT Consultant
Beliau mempunyai pendidikan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat daripada UNITAR dan pemegang Diploma Lanjutan Teknologi Perisian daripada sebuah kolej tempatan iaitu Cosmopoint Sdn.Bhd atau dikenali sebagai Universiti Metropolitan Kuala Lumpur.

Wawasan Kami 

 Menjadi sebagai pesaing Sumber Terbuka (Open Source) Software Development.

Alamat

Blok Mawar B4-7
  Taman Putra Kajang
  Jalan Putra, 43000 Kajang

  012-9360062 | 012-3094282

info@disinisolutions.com

 017-3147869 | 011-1533 5149

Mon - Sat: 9:00 - 18:00

Sokongan Pengguna

My Akaun

Login

Pendaftaran

Profil

Agen

FAQ

Copyright (c) 2018 By Disini Solutions